Sannelia - The Tribe site

Skådespelarna

Lista på skådespelare.

A
Alice - Vanessa Stacey
Amber - Beth Allen
Andy - James Ordish


B
Bray - Dwayne Cameron

C
Cloe - Jaimee Kaire-Gataulu

D
Dal - Ashwath Sundaresan
Dannie - Ella Wilkis
Darryl - Joseph Crawford
Dee - Kelly Stevenson

E
Ebony - Meryl Cassie
Ellie - Jennyfer Jewell

G
Gel - Vicky Rodewyk
Glen - Keegan Fulford-Wierzbicki
The Guardian - Damwn Andrews

J
Jack - Michael Wesley-Smith
Java - Megan Alatini
Jay - James Napier

K
K.C. - Ari Boyland

L
Lex - Caleb Ross
Lottie - Beth Chote
Lt. Luke - Jacob Tomuri

M
May - Laura Wilson
Mega (Josh) - Calen Maiava-Paris
Mouse - Jacinta Wawatai

N
Ned - Bevin Linkhorn

P
Patsy - Sarah Major
Paul - Zachary Best
Pride - Nick Miller

R
Ram - Tom Hern
Ruby - Fleur Saville
Ryan - Ryan Runciman

S
Salene - Victoria Spence
Sammy - Lucas Hayward
Sasha - David Taylor
Siva - Monique Cassie
Slade - Matt Robinson

T
Tai-San - Michelle Ang
Tally - Amelia Reynolds
Trudy - Antonia Prebble

V
Ved - Dan Weekes-Hannah

W
Wizard - Jason Gascoigne

Z
Zandra - Amy Morrison
Zoot (Martin) - Daniel James


Några av Tribe skådespelarna

Meryl Cassie                      

Meryl Cassie född 2 april 1984 i George i Kapprovinsen i Sydafrika,  skådespelerska och sångerska. 1987 flyttade familjen till Nya Zeeland. Cassie är framför allt känd för sin roll som Ebony i tv-serien The Tribe. Hon var 14 år i säsong 1. Hon har tränat drama på Young people`s theatre. Hon har stått som modell och har även medverkat i tv-serier som Skortland Street, Xena-Krigarprinsessan,  Revelations:  The initial journey och Hercules: The legendary journeys. Meryl tycker om att vara med sina vänner, shoppa, sola, titta på film och hon älskar att sjunga, speciellt med sina två systrar Monique och Megan. Tillsammans har de ett band som heter Nubian Angels. Meryl är med i två album med the tribe. Hon är med i nästan alla låtarna på albumen. Det är Meryl som sjunger låten "The dream must stay alive". Meryl och hennes systrar Monique och Megan som spelar Java och Siva i Tribe sjunger tillsammans låten Tribe Spirit. Hon har också en syster som heter Miquille. Ebony i tv-serien the tribe är en av de stora favoriterna och hon har varit med i alla säsonger. Meryl spelar Ebony som är lite av en "badgirl" och är en tuffing!


Michael Wesley-Smith (Jack) och Meryl Cassie (Ebony) är bästisar                                                    
            


Caleb Ross

Caleb Ross, född den 10 december1981 i Whangarei, Nya Zeeland, är en nyzeeländsk skådespelare. Caleb blev först intresserad av skådespelaryrket när han var nio år efter att han hade sett på Les Miserables. Han har medverkat i science fiction-TV-serien The Tribe, där han spelade Lex. Hen har även haft roller i Shortland Street, Avondale Dogs (i Avondale Dogs spelade han rollen som Brett) och har haft en roll i Xena: Warrior Princess i ett avsnitt som heter A Good Day, där han spelade Temecula. Hans första TV-jobb var i en McDonald's-reklam. Han fick under inspelningarna äta precis hur mycket mat han ville. Han var ca 17 år när de första inspelningarna av the Tribe startade. Caleb gillar att skriva egen musik och spela gitarr. När han var yngre spelade han med i ett band och han har 6 gitarrer, den första fick han när han fyllde fem år. Han är medlem i Whangarei Amateur Opera and Dramatics Society. Caleb håller på med att skriva en bok. Ross har tidigare arbetat som clown och i en datoraffär. Han använder glasögon och linser på grund av att han är närsynt. Caleb vill väldigt gärna resa till Israel. Caleb gillar TV-showen Buffy och Vampyrerna, men hans favoritserier är Dark Angel och CSI. Favoritmusiken är U2, Pink Floyd och lite klassisk musik.Antonia Prebble

Antonia Mary Prebble, född 6 juni 1984 i Wellington i Nya Zeeland, nyzeeländsk skådespelerska. 1997 medverkade hon i TV-serien Mirror Mirror 2 där hon spelade Mandy McFarlane. Det var då hon blev upptäckt som skådespelerska. 2 år senare medverkade hon i TV-serien The Tribe som spelades sin under 5 säsonger. Prebble är med i alla säsonger och hennes rollfigut heter Trudy eller The Supreme Mother som hon kallades när hon i andra säsongen går med i stammen The Chosen, rädd att de ska skada hennes dotter Brady (Georgia-Taylor Woods), som föddes under första säsongen, om hon inte gjorde som de sa. Efter ungefär halva säsong 3 byter hon stam och kallas Trudy igen. Tillsammans med sina motspelare i spelade hon in en CD, The TribeAbe Messiah (2000), under andra säsongen av serien. Prebble var dock bara med på en låt. Hon har varit med i olika filmer och TV-serier, bland annat i TV-serierna Power Rangers Dino Thunder, där hon hade rösten till Krista, Power Rangers S.P.D., där hon gjorde rösten till Nova Ranger och Power Rangers Mystic Force, där hon hade rösten till Clare.
Michelle Ang

Michelle Ang, född 17 oktober 1983 i Malaysia, malaysisk skådespelare, verksam på Nya Zeeland.              

Hon medverkar i The Tribe, där hon är Tai-San (säsong1-4). Hon har också varit med och sjungit i The Tribe CD:n Abe Messiah i ett antal låtar.                                                                                                      

Filmografi

  • 1997 - Young Entertainers - TV-serie som Super Trooper
  • 1999 - The Tribe - TV-serie som Tai-San
  • 2001 - Xena: Warrior Princess - episod 6.21. och 6.22. som Akemi
  • 2002 - Neighbours - TV-serie som Lori Lee
  • 2004 - Futile Attraction som Violet McKenzie

 

Dwayne Cameron

Dwayne Cameron, född 28 oktober 1981, skådespelare.

Dwayne Cameron föddes i Aukland, Nya Zeeland 1981. Dwayne har vetat sen barnsben att han ville bli en skådespelare. Han var 15 år då han spelade med i sin första film (Amazon High). Vid 17 års ålder fick han sitt genombrott då han började spela Bray i The Tribe; han var med i 2½ år (serie 1-3). I The tribe spelade han en av de största rollerna, Bray, ledarna för "Galleriråttorna" eller "the Mallrats" som de kallas i serien. . Om du tittar på Tribe och ser en kille med stora kärleksbekymmer så har du hittat Dwayne, Bray är nämligen den store hjärtkrossaren i serien och under serien hinner han vara tillsammans med: Salene, Trudy, Ebony, Danni, Moon, May och Amber. Amber är hans stora kärlek och tillsammans får de sonen Bray JR som föds strax efter Bray försvinnande i fjärde säsongen. Vad som händer med Bray i början av fjärde säsongen vet man inte. Men man tror att "The technos" har tagit honom. I tredje serien så skickar Ebony ut Bray och Amber ut ur staden. Då börjar Amber få värkar, och dom hittar en lada som hon kan föda deras barn i. Sedan kommer The technos och tar Bray troligen, Trudy är på väg och letar efter Amber och Bray efter att Ebony skickat iväg dom, men hon hittar bara Amber i ladan. I början av säsong 5 så får Amber fram att Bray är raderad av The Technos! men i slutet säger KC att han har sett Bray bara några dagar sedan. och Mega (ledare för the technos)talar om något för Lex på sin dödsbädd, något om var han har haft sina fångar, som kanske involverar Bray men det får man inte reda på. Kanske dyker han upp i säsong 6! Det kommer ingen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Tillsammans med de andra i Tribe har han spelat in ett antal Tribe låtar som man kan höra lite då och då om tittar på serien regelbundet, de har släppt två album med låtar från serien. Dwayne har varit med i flera liknande serier som: "Marcy Peak" och "A Twist in the Tale". 2003 var han med i rysaren The Locals. Hans intressen är konst, konst och mera konst! Han målar, ritar, tecknar, fotograferar, skådespelar, han gör även egna små filmer hemma och gillar ALLT som är kreativt.

Dwayne har tre syskon Cortney, Anthony och Clan Cameron. Bland hans favorit artister finns U2, Fatboy slim och Madonna. Dwayne har ingen favorit färg utan gillar alla färger. Han gillar inte bara att agera utan även att spela rugby och softball.


Victiria Spencer

Victoria Anne Spencer, född 30 april 1984, Nya Zeeland. Hon kallas även för Tori.

Hon har varit med i ett antal reklamfilmer och hennes intressen är att sjunga, dansa och rida.

Men hon blev mer känd när hon började i TV-serien The Tribe, där hon spelade Salene. I första säsongen var hon endast 14 år. Hon är med i alla säsonger av The Tribe.

Hon har medverkat i ett antal filmer och TV-serier och har varit med i några TV-episoder också.

 

 
Michael Wesley-Smith

Namn: Michael Thomas Wesley-Smith
Smeknamn: Mikey, Mike 
Född: 2 december 1983 Wellington, Nya Zeeland
Stjärntecken:
Skytte

Familj:
Föräldrar, storebror John och systrarna Una och Lizzie

Hårfärg:
Brun
Ögonfärg: Brun
Favoritfilm:
Braveheart, Saving private Ryan, Forrest Gump
Favorituttryck:
"What the ****!?!"
Favoritmat:
McDonalds, skräpmat
Favoritdryck: Coca Cola
Favoritmusik:
U2, Live, Red Hot Chili Peppers, Moby, Creed, Blur, Gorillaz, Green Day, Coldplay, Radiohead

Intressen: Playstaton 2, fotboll, golf, vännner

Michael har en svart labrador som heter Sonie. Han har även sagt att hans ideal kvinna är Jennifer Love Hewitt. Michael blev skådespelare av misstag. När han väntade på sin syster, som gick på en audition, blev han uttråkad och gick in, vilket ledde till att han blev upptäckt. Hans första TV roll var "Ricky" i en "Safely at home" video. Michaels familj kommer ursprunglingen från Irland.

Spoilervarning: Viktiga moment eller detaljer ur handlingen avslöjas nedan!

Michael spelar Jack i TV-serien The Tribe. Han är med från första avsnittet i säsong 1 och är med till sista avsnittet i säsong 5. Jack försvinner i säsong fyra för att han (Michael) skulle vara med och spela in filmen Atlantis High. Jack är den som hittar The Mall. Han bor där innan alla andra kommer. I säsong 1 är Jack en självisk nörd. I säsong två börjar han bry sig mer om andra när han träffar Ellie. Som han lite senare i säsong två blir tillsammans med. De är tillsammans till början av säsong tre, sen blir Jack bortförd av The Chosen. Under tiden han är försvunnen hinner Ellie bli tillsammans med Luke. Luke försvinner i slutet av säsong tre och då blir Ellie singel. Men i början av säsong 5 blir Jack och Ellie tillsammans igen. För då har Michael kommit tillbaka från inspelningen av Atlantis High.

TV: 1998 The Legend of William Tell - The Challenge som Flynn 1999-2003 The Tribe, säsong 1-5, som Jack 2001 Atlantis High som Giles Gordon 2002 The Strip - Get over it som Craig

Teater: 1995 Charlie & The Chocolate Factory som Charlie 1996 Take Off 1998 Hercules The Panto som Griffin

Radio: With Radio Nya Zeeland Yellow Bride The Baby Farmers NewsboyDan Weekes-Hannah

 


Som yngre bror till JAY som är många har funderare VED, en lott som upp till bor - men han är beslutsam att leda hans egna liv och är mycket olik till JAY. I motsats till att stödja JAY, är VED impulsiv, egensinnig, envis och oförutsägbar - denna leder honom in i besvärar stundom.

Han tycker om att hantera driver och det kvinnliga företaget men är avfärda av ”virts” (non-Technos). Understödja endast för ATT RAM i datorexpertis och teknisk kompetens, inspireras VED by RAM, som verkar mer av en påverkan och en förebild, än JAY är för honom. VED är en rebell med en orsaka.

 

Rollinnehavare   

Känt

Dan Weekes-Hannah

Födelsedag

22 augusti 1987

Intresserar

Dan tycker om att spela rugby, och softball och hans favorit- skådespelare är Tom Hanks.

Biografi

Dan var 15 år gammal i säsong 4 och har haft föregående agera erfara på televisionen och arrangeraJacinta Wawatai                 

Jacinta Wawatai, född 12 augusti 1992, är en Nya Zeeländsk skådespelare. Hon är främst berömd för sin medverkan i tv-serien The Tribe där hon spelade karaktären Mouse. Hon har även medverkat i 2005 års version  av filmen King Kong där hon spelar den första infödingen. Hon har också en roll i The Water Giant. Hon har två yngre bröder dom heter Cruize och Cody-Deane.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyaste videoklippen

1027 views - 0 comments
919 views - 1 comment
889 views - 0 comments
978 views - 0 comments