Sannelia - The Tribe site

Säsongerna

The Tribe är indelat i 5 säsonger. Här nedan kommer det lite info om säsongerna

Spoilers!!

Handling

Serien följer The Mallrats som kämpar för att överleva efter att ett virus dödat alla vuxna. The Mallrats försöker hjälpa alla och hålla sams i staden, men det kommer andra stammar, fientliga stammar...

Säsong 1

(från 1999)

Säsongen börjar med att Amber och hennes kompis Dal tar sig fram på inlines. De är på flykt från "The Locos", vars ledare Zoot sprider skräck i staden genom att kidnappa människor. En lite flicka springer över gatan, hon springer efter en katt. Flickan heter Cloe och hon tar dom till en lekplats. Där leker Salene med tvillingarna Patsy och Paul och hunden Bob. 

En annan del av staden är Lex och hans gäng, Zandra, Ryan och Glenn. De blir jagade av The Locos och Glenn blir kidnappad. 

De möter av en slump på dom andra och gömmer sig i gallerian där Jack bor.

Kort där efter kommer Bray och höggravida Trudy till gallerian. Dom blir utröstade och ska inte få stanna kvar, men Trudy får plötsligt värkar och dom få stanna i alla fall. Barnet döps till Brady, men det var inte Brays barn som dom flesta trodde utan det var Zoots barn. Det visar sig att Zoot egentligen hete Martin och var Brays lillebror. Före viruset hade Han varit förälskad i Trudy, men Trudy var kär i Bray.

Bray blir galen på Trudy för att hon inte kan sköta om sin dotter och Salene hjälper henne att ta hand om Brady.

Salene är väldigt kär i Bray, men senare blir Bary ihop med Amber.

Zoot kommer i hemlighet till gallerian för att träffa sin dotter. Lex och Bray bråkar och Zoot kommer i mellan och blir döda av Lex. Det blir begravning...

Cloe har en kalv som hon hittat, hon rymmer från gallerian för att ge den mat. En dag möter hon Tai-San och tar med henne till gallerian. Hon blir snart en av The Mallrats.

Senare kommer även KC till gallerian genom kloakerna.

Salene får bulimi och Ryan och Trudy hjälper henne att övervinna sjukdomen. Lex och Zandra gifter sig också.

Viruset börjar drabba barn och ungdomar nu och Lex blir sjuk. Jack och Dal (som nu är mycket goda vänner) försöker leta efter motgift. Och dom hittar det! På Eagle Mountain. Mallrats beger sig till laboratoriet. Men plötsligt så överhättas generatorn och allting exploderar. Alla överlever förutom Zandra och Amber. Dom begravs och Lex förstår nu hur mycket han älskade Zandra.

(Slut på säsong ett)

Säsong 2

(från 2000)

Säsongen börjar med förlusten av Zandra och Amber som dog i explosionen på Eagle mountain.  The Mallrats fortsätter att leta efter botemedlet och hittar det i parlamentshuset och Tai-San hittar också receptet, hon lär sig det utantill och bränner det sedan. Bray hittar En tjej som heter Danni, hon blir Brays ersättare för Amber. 

Lex är deprimerad och börjar dricka alkohol, han försöker våldta Salene på fyllan. Han blir utkastad ur gallerian.

The Mallrats försöker införa fred och lagar i staden. Dom börjar också dela ut botemedlet gratis till alla som behöver.  Men KC exploderar Tai-Sans laboratorium och hon får minnesförlust, efter det tvingas hon att dela med sig av receptet till någon annan i stammen. Hon väljer Bray och tillsammans tillreder de botemedlet.

Ebony hjälper en ny stam, "The Chosen" som avgudar Zoot, att kidnappa Trudy och hennes dotter Brady. Ebony försöker också förgifta Tai-San, Bob dör när han räddar Tai-San.  Bray försöker besegra Ebony genom att berätta receptet för henne.

Ryan och Salene gifter sig, det gör Lex och Tai-San också.

The Chosen planerar nu att ta över staden och Patsy vet om det. Trudy har blivit "The Supreme Mother" i Th Chosen för att det inte skulle skada Brady. Patsy tvingas ta med Ebony till hamnen för att The Chosen ska döda henne, då vill hon inte vara med längre och berättar allt för Cloe. Det ska vara stam-möte och Patsy och Cloe skyndar sig för att varna dom, men dom hinner bara varna Bray, Lex och Ryan.

Dom skyndar sig till gallerian och Jack är den enda som är kvar. Dom planerar ett fritagande och lyckas.

Säsongen slutar med att dom blir tillfångatagna av The Chosen på stranden.

Jag glömde nästan... I den här säsongen får man veta mycket om karaktärens förflutna. Till exempel att det var Dannis pappa som skapade viruset (och när dom fick reda på det blev hon inte så populär).

(slut på säsong två)

Säsong 3

(från 2001)

Säsongen började med att några Mallrats hålls till fånga i gallerian av The Chosen. Men det det fanns några som inte är tillfångatagna, Lex, Dal, Bray och Ebony lyckades fly staden.

I skogen träffade de Pride som tillhörde The Ecos, de följer med honom till deras läger och där träffade de Amber (som nu kallas Eagle) som blivit ledare över The Ecos.
Tidigare trodde man att Amber var död, men vid Eagle Mountain övertygade Ebony henne att hon och Bray inte hade någon framtid för att Ebony hade ett barn med honom innan viruset. Så Amber lät Ebony säga till Mallrats att hon var död.
Bray, Lex, Dal och Ebony får Ambe, Pride och resten av The Ecos att följa med till staden.

Tai-san blir "The Supreme Mother" i The Chosen, men bara för Mallrats skull. Lex blir arg och svartsjuk för han tror att Tai-san har en affär med The Guardian, men hon älskar bara Lex.
Lex, Ebony, Amber och Bray övertygar dem tillfångatagna Mallratsen att strida mot The Chosen för att ta tillbaka staden. De lyckas vinna tillbaka staden, men under striderna dör Dal.
Efter det hålls ett val om vem som ska bli ny ledare över staden och Ebony vinner. Hon förvisar Bray och Amber ut ur staden, Amber är då gravid.

Lex och Tai-san bråkar mycket och är nära på att göra slut, men de inser att de älskar varandra och är menade för varandra. Alice och en kaxig kille som heter Ned blir tillsammans, men Ned blir dödad av The Guardian som har rymt.

Amber och Bray hittar en övergiven lada som Amber kan föda i.

Säsongen slutar med att det kommer flygplan.

(Slut på säsong tre)

Säsong 4

(från 2002)

Flygplanen tillhör en stam som heter The Technos.
The Technos ledare heter Ram, han är rullstolsbunden och hypokondriker. Han har två fruar som heter Java och Siva, det visar sig att dom är storasystrar till Ebony.
The Technos tar många av stadens invånare till fånga, bland annat Bray, Tai-san, KC och Alice.

Trudy har lämnat staden med sitt barn Brady och hittar Amber i en lada. Amber är på väg att föda och Trudy hjälper henne.
De döper barnet till Bray Jr och återvänder till the Ecos.

Pride och Salene blir tillsammans och både May och Cloe blir avundsjuka. Men Cloe möter en Techno, Ved, de har ett skakigt förhållande men gillar verkligen varandra.
Ebony blir Rams tredje fru men hon är kär i hans kommendör Jay.

Technos uppfinner ny en typ av spel som många blir beroende av. Cloe försvinner senare i ett spel och Ved blir väldigt orolig.
Veds storebror, Jay och Ebony rymmer tillsammans men kommer tillbaka tillsammans med Amber för att försöka vinna tillbaka staden från The Technos.
Siva blir kär i Lex och lämnar The Technos för att vara med honom.
Lex drabbas av blodförgiftning och är nära att dö men Siva ger honom medicin i sista sekunden och han överlever.

The Technos för bort The Ecos, men Trudy och några till klarar sig och Trudy återvänder förtvivlad till The Mallrats eftersom Brady också vart bortförd.

Tai-san kommer tillbaka men har blivit "omprogrammerad" av The Technos. Vad som sedan händer med Tai-san är okänt men hon försvinner sedan direkt efter att hon dykt upp.

Mega lämnar tillbaka Brady kort efter att hon blivit bortförd tillsammans med de andra i The Ecos och Trudy blir överlycklig.

Salene hålls inlåst av Wizard och en till Techno.

The Mallrats vinner tillslut över The Technos tillsammans med Mega.
Mega tar Ram till en soptipp och dumpar honom där.

Säsongen slutar med att man får i slutet veta att Zoot kanske lever.

(Slut på säsong fyra)

Säsong 5

(från 2003)

I början av säsongen blir Pride dödad och säger till May att hon ska hälsa till Salene att han älskar henne.

Ellie kommer tillbaka utan något minne och Java ger henne en väska som hon påstår att det är kläder i. Det visade sig senare vara en bomb.
När Ellie kommer till Gallerian är Jack den enda hon minns, men så småningom får hon tillbaka minnet.

Slade hittar Ram på soptippen och tar med honom till Liberty, till ett "motell" kallat Rubys saloon.

Ebony, Siva och Java skapar en kupp.
Java och den nye techno-ledaren Mega, skapar ett hologram och en dubbelgångare som inbillar en stor del av staden att Zoot lever. En ny stam kallad "The Zootists" skapas.

May samarbetar med Mega men blir avslöjad och kastas ut från Gallerian, men när May räddar Salenes liv så ser Salene till att hon kommer tillbaka till Mallrats.

När Ebony får reda på att Java och Mega har lurat henne låser hon in Java och hotar att mata ett lejon med henne.
Mega och The Technos dödar alla i The Zootists utom Siva, som då har lämnat stammen, och Ebony, som inte var där just då. Mega befriar Java.

Med Slades hjälp lär sig Ram att gå och han möter Java på soptippen och dom får ihop en kärleksaffär.

Lex kommer till Saloonen och han och Darryl som spelar Zoot, gör ett nytt paradis.
Siva och Ebony kommer till Liberty också, även Jay kommer dit tillslut.

Trudy blir kär i Jay men han har bara ögonen för en enda, Amber. Men han lovar Trudy att aldrig lämna henne. När dom avslöjar för Trudy att dem är tillsammans, blir hon rasande och flyr gallerian med sin dotter Brady och Mega tar senare hand om henne.
Men Mega lurar henne och tar Amber och Jay till fånga och raderar Jay och Ambers minnen, men bara Jays minne raderas.

Jay vill att Ebony, Ram, och Slade ska göra en kupp mot Mega och ledare över kuppen blir Slade.

Java är vansinnig och tänker döda Ebony, men Siva hoppar i vägen och dör istället för Ebony. Ebony blir så ledsen och arg så hon dödar Java.

Under upproret mot Mega visar det sig att Slade är Megas storebror som lämnade Mega som barn.
The Technos har flera nya projekt som går fel och Mega skapar ett nytt virus, Mega blir tillslut dödad av Rams dator.
Viruset finns förvarat bredvid en generator som håller på att sprängas och när den sprängs sprids viruset ut över staden.
The Mallrats försöker varna alla och hoppas att alla invånare flyr från staden. Själva flyr de med båt från stan.

(slut på säsong fem)

 

 

Nyaste videoklippen

1027 views - 0 comments
919 views - 1 comment
889 views - 0 comments
978 views - 0 comments